Bedrijfsadvies, coaching en re-integratie Geeft zin in werk!
    

Wij helpen je met: 

- het realiseren van een succesvol bedrijf en duurzaam werken met plezier

- creëer een inspirerende en realiseerbare toekomstvisie

- coaching in loopbaan, bedrijf en carrière

- handvatten om oplossingsgericht te denken 

- omgaan met belemmeringen en verwerking van verliesVoor ondernemers, werknemers en werkgevers

Wij helpen mensen nieuwe stappen te zetten in hun bedrijf, carrière en ontwikkeling naar “Zin in werk”.  Met als doel om weer naar vermogen bij te kunnen dragen aan start of groei van de eigen onderneming, eigen werksituatie, leefomgeving en uiteindelijk onze maatschappij. Waarbij duurzaam werken met plezier de basis is. 

Welke diensten bieden wij aan?

- Bedrijfsadvies, start en groei bedrijf begeleiden
- Coachen van ondernemers die zijn uitgevallen
- Ontdekken en zetten van nieuwe stappen in je loopbaan
- Re-integratie, doen wat je nog wel kunt, met een nieuwe toekomstvisie
- Arbeidsdeskundig advies en begeleiden van werkgevers en werknemers, en 1e en 2e Spoor trajecten

    

 

 


Onze Missie

Wij willen bijdragen aan veranderingen die impact hebben in jouw leven op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Wij begeleiden onze klanten naar het zien,  creëren van nieuwe kansen en deze te realiseren.  Zodat je weer een positieve bijdrage kunt leveren en in actie komt.  

Een crisis, hoe lastig ook, brengt ook nieuwe kansen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in het starten van een bedrijf,  je carrière een andere draai geeft en/of eens stil gaat staan bij zaken die je na aan het hart liggen op persoonlijk vlak (en die je tot nu toe hebt genegeerd?.

Een nieuwe situatie vraagt flexibiliteit, moed en lef.  Je gaat je weer verbinden met zin in werken en jouw wensen voor de toekomst. We helpen je plannen om te zetten naar een duidelijk toekomstbeeld met heldere doelstellingen. We onderschatten niet hoe moeilijk het soms is om te gaan met tegenslag, met afscheid nemen van wat je niet meer kunt. In onze begeleiding besteden we tijd aan verwerking, het omgaan met de nieuwe situatie en wat dit doet met jou. Welke gevoelens dit oproept en hoe je oplossingsgericht jezelf weer een kans kan geven om nieuw en ander geluk te vinden. Het gaat ons om wat je doet met de tijd die je hebt, zodat je weer plezier vindt en zin in werk!    Bedrijfsadvies

Advies op maat voor startende en groeiende bedrijven in het MKB om je bedrijf een impuls te geven en jezelf als ondernemer na ziekte weer nieuwe mogelijkheden te bieden.

Je gaat aan de slag met je doelstellingen op korte- en lange termijn op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, Wat wil je bereiken en wat is realistisch? Waarbij zin in werk, jouw kwaliteiten en enthousiasme de basis zijn. 

We besteden aandacht aan de onderwerpen die naar voren komen uit je doelstellingen, zoals bijvoorbeeld onderwerpen zoals acquisitie, doelgroep bepaling, financiën en  ondernemersvaardigheden en coaching. 

Lees meer
Coaching                                                      

Met 1 op 1 coaching werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en leert dat je zelf de touwtjes in handen hebt om (weer) plezier te hebben in het ondernemerschap, je eigen of ander werk, effectiever te zijn, meer balans te krijgen en stappen te zetten in je loopbaan. 

Lees meer

Re-integratie                                                  

Een 1e of 2e spoortraject biedt begeleiding na uitval naar nieuwe mogelijkheden in werk. 

Als je kan terugkeren in eigen of aangepast werk bij de eigen werkgever (spoor 1)  heeft dat prioriteit. 

Lukt dit niet, dan gaan we onderzoeken naar ander werk buiten het bedrijf. Wat geeft je zin in werk, waar wordt je enthousiast van en wat kan en wil je nog? Met deze vragen gaan we aan de slag en dit resulteert dit in keuze m.b.t een andere functie en/of starten van een bedrijf. Hiermee ligt de basis om dit uit te werken en te realiseren. 

Lees meer
Aangesloten bij:

Noloc,  Register Loopbaanprofessional NVvA, Nederlandse Vereniging van ArbeidsdeskundigenSRA, Stichting Register Arbeidsdeskundigen
                                                                             

 Samenwerkende partijen